Kampreferat FFB vs. Copenhagen FC2 4-3

I denne sæson har FD Bornholm kun haft en hjemmekamp i sæsonen, men dette blev endelig lavet om da Copenhagen FC2’s unge drenge (og pige) tog kampen op i dag.

Og ligesom da vi er på udebane, havde Copenhagen også kun få udskiftere. FF Bornholm stillede fuldt hold og gik da også til opgaven med stor glæde og pres i den første periode. Dog blev det kun til et par afslutninger og et mål i første periode af Jonas Juul Hansen.

1. periode
Første periode var til tider lidt frem og tilbage fra begge hold, og FF Bornholm fik smag på de unges gode bold håndtering og skud på mål, som dog alle blev afværget af keeper. Selv spillede FF Bornholm af svingene kvalitet, men dog med den største bold besidelse.

2. periode
I anden periode spillede FF Bornholm bedre floorball og kom til endnu flere chancer i kampen som blev udmøntet i andet mål i starten af 2. periode igen af Jonas Juul Hansen. Det tredje mål fra hjemmeholdet kom i midten af perioden af Claes T. Sørensen med assist fra Jonas Juul Hansen. Det blev også til 4-0 i de sidste sekunder af 2. periode og man kunne fornemme tendensen. FF Bornholm havde overtaget.

3. periode
Men Copenhagen havde mere at give på trods af den smalle trup, og da de fik scoret til 1-4 øjnede de en lille chance for at få point med hjem.
4, og 2 minutter før tid får de da også scoret til først 4-2 og 4-3 pga. nogle individuelle fejl fra FF Bornholm.
Så kampens sidste 2 minutter endte med en spændene afslutning hvor FF Bornholm formåede at holde et ivrigt Copenhagen hold fra flere scoringer.