Fremragende præstation af ungt FF Bornholm hold!

Strategien hjemmefra set i FFB-perspektiv var defensivt i udgangspunktet, for at se FFK an og så lægge taktikken efter omstændighederne.
1. periode bar præg af stor fight og chancer lige fordelt til begge hold. Dog formår ingen af holdene at score i de første 20 minutter.
Men efter 10 minutter inde i 2. periode formår FFB at bringe sig foran ved hjælp af en aflevering fra Mads Krogh ind til Claes Sørensen, som placerer bolden i venstre hjørne af målet bag en dybt chanceløs FFK keeper. Kun et halvt minut senere er bolden dog at finde i FFB’s mål efter et langskud fra venstre side. Herefter følger nogle korte, intense minutter til Bornholms fordel, som kommer til udtryk efter 16 minutter inde i 2. periode hvor Jonas Juul igen bringer FFB foran assisteret af Claes Sørensen.

I 3. periode lå forventningerne imod et højt pres fra FFK, da mål fra deres side var en nødvendighed for at gøre sig forhåbninger om at vinde kampen. Det var dog ikke tilfældet. FFB ligger ud med stor dominans og styrer spillet. Efter 5 minutter inde i 3. periode bringer den unge Mads Buus udeholdet foran med 3-1. Et uundgåeligt selvmål sætter dog lidt gang i spændingen igen og stillingen omkring midten af 3. periode er 3-2. Men øboerne lader sig ikke skræmme og fortsætter dominansen. Efter et godt opspil bringer Claes Sørensen FFB yderligere foran med 4-2 – igen flot assisteret af Mads Krogh. 7 minutter før slutfløjtet formår Alexander Børgesen ved en god placering tæt på mål at bringe kampen frem til slutresultatet 5-2!

Alt i alt en rigtig god præstation fra et meget ungt og uprøvet FF Bornholm mandskab, som ikke tidligere har stået på udebane uden de tidligere bærende kræfter i form af ældre spillere med mere erfaring. Holdet stillede til kamp med vikarierende holdleder, ny målmand og mange unge spillere, som kun var på kampkortet for anden gang. Set i det perspektiv kan præstationen snildt beskrives som værende storartet.
– Referat, Claes T. Sørensen