FF Bornholm “vinder” 5-5 mod topholdet!

Bornholm.nu – Fotograf: Claus Birch

Det lå i kortene, at dagens kamp, mod rækkens nummer et fra Rødovre, ville blive værd at se. Rødovre havde inden kampen kun sat point til i en kamp, og det var imod FFB, på Bornholm i sæsonens første kamp.

Bornholmeren havde da også valgt at gå ind til kampen med en lidt defensiv indstilling.

Tro imod det taktiske oplæg blev der lagt forsigtigt ud, lidt overraskende dog, fra begge hold. Rødovre skulle hurtigt vise sig at være til at tale med rent spillemæssigt, og topholdet virkede på intet tidspunkt skræmmende.

Efter en 1. periode hvor spillet bølgede frem og tilbage, og begge hold havde sin portion chancer, var stillingen 2-1 til Sjællænderne. Michael Madsen stod for FFB’s enlige mål. Omringet af samtlige markspillere fra modstanderholdet, får han sendt et fladt hårdt skud afsted, som går i mål.

Stillingskrigen fortsatte i 2. periode hvor det kun var FFB der kom på tavlen, med et udlignede mål, scoret af Niels Erlandsen tæt under mål.2-2 og tredje periode. Indtil nu havde FFB formået at lukke ned for Rødovre og der var udsigt til en spændende afslutning.
Desværre brugte Rødovre de første 10 min. på at lege tophold og udvise høj effektivitet i deres angrebsspil. Tre “hurtige” mål og selv den mest optimistiske Bornholmer troede ikke helt på et comeback…
Meeen, Jonas Juul og Michael Madsen ville det anderledes. Med 10 minutter igen scorede JJ til 5-3, og 5 min. Senere ville MM lege med, et flot hårdt skud lige direkte i målhjørnet, 5-4 og der var lagt i kakkelovnen til en negle bider af en afslutning…
Med under 2 min igen blæste Jonas Juul bolden i nettaget, fra en vanvittig spids vinkel, og hvis ikke bornholmerne havde været under et vist tidspres (færgen), var jubelscenerne nok ikke slut endnu…
Resten af kampen blev intens, men også lidt panisk, og der blev ikke scoret flere mål. Efter en svingende halv- sæson kan FFB gå på vinterferie med et kæmpe stort point mere på kontoen og et kollektivt skulderklap til hele holdet.
Det’ sat’me karma!!!

Næste kamp:
06-01-13 – kl. 11:30 – FF Bornholm vs. Vallensbæk Floorball 2 i Søndermarkshallen

God jul og godt nytår!

Referat: Morten Brynaa
Billeder: Bornholm.nu – Fotograf Claus Birch – www.clausbirch.dk

Se flere billeder fra kampen her:
http://www.clausbirch.dk/user/?klub_id=2617&sport=0&hold=0&page=4100