Uafgjort mod Benløse 28. oktober 2012

Det var en op-på-hesten-igen-kamp for FF Bornholm, efter forrige uges 10-5 nederlag til Rødovre.
På hjemmebane og med næsten stærkeste opstilling, virkede det da også som om at de besøgende fra Benløse ville blive en overkommelig opgave for FFB.
Desværre virkede det i 1.periode som om at Benløse var de eneste der havde husket at stille om til vintertid, mens FFB-spillerne brugte det meste af perioden på at få gnedet søvnen ud af øjnene og ellers stavre lettere forvirrede rundt, udnyttede Benløse deres chancer og de kunne derfor gå til pause med en 2-0 føring.
FFB-spillerne var på ingen måde slået endnu og det var nærmere en følelse af “hvad skete der lige der…?” der prægede holdet i pausen, end en fornemmelse af at man var oppe imod et godt hold der ville fortsætte deres “dominans” i de følgende perioder.
Derfor var det ingen overraskelse at 2.periode nærmest lige var kommet i gang, da Jonas Juul, efter en flot tur op af siden, spiller Andreas Hjorth fri på midten, som planter bolden bag en sagesløs sprællende målmand i Benløsemålet.
Desværre får Benløse øget deres føring igen senere i perioden, da en løs chance forholdsvis højt på banen bliver omsat til mål, på et godt skud udefra.
Men kampen er ikke tabt endnu for FFB. At vende en 3-1 føring i floorball, er absolut en overkommelig opgave…
3.periode skulle vise sig at blive FFB’s klart bedste, spillet begyndte at flyde bedre og der blev effektivt lukket af bagude.
Og hjemmeholdets arbejdsindsats skulle vise sig at bære frugt. Først reducerede Andreas Hjorth, med sin anden scoring, og bagefter udlignede Niels Erlandsen til 3-3.
Resten af perioden bølgede spillet frem og tilbage, og som det så tit sker når tingene spidser til udviklede kampen sig til lidt mere herrefight end floorballballet.
Der blev ikke scoret mere den søndag eftermiddag i Søndermarkshallen og 3-3 må siges at være et nogenlunde fair resultat set over hele kampen.
FFB’s næste kamp er på udebane mod Vallensbæk, lørdag d.10. november, skulle du være i nærheden så kom forbi og hep.

ref. Morten Brynaa